100% kwaliteit

Over Kuzon

Met Kuzon haal je niet alleen kunststof kozijnen, maar ook duurzame energie binnen.

Wie is Kuzon

Kuzon is een bedrijf van toegewijde en ervaren professionals, gedreven door het aanbieden van topkwaliteit kunststof kozijnen en zonnepanelen. Onze medewerkers zijn experts in de branche, met jarenlange ervaring en kennis, waardoor ze u de beste oplossingen kunnen bieden voor uw behoeften. Onze missie is daarom:

Het bieden van hoogwaardige kunststof kozijnen en zonnepanelen voor elke klant, met de focus op duurzaamheid, energiebesparing en uitmuntendheid in service en installatie.

Duurzaamheid kent geen tijd

Wij zijn de specialist in duurzame oplossingen!

Met onze meervoudige specialisatie op het gebied van duurzaamheid, zetten wij de toekomst steviger op de rails.

Kunststof kozijnen

Een efficiënte vervanging begint met kwalitatieve kunststofkozijnen. Laat de specialist de perfecte montage verzorgen.

Zonnepanelen

Onze expertise in zonnepanelen zorgt voor duurzame energieoplossingen die bijdragen aan een beter milieu.

Al onze diensten

Ontdek de veelzijdigheid van onze kunststofkozijnen diensten. Bekijk onze complete dienstenlijst en start uw nieuwe project.

Wij werken alleen met de beste merken!

Hoe werkt Kuzon?

Stap 1
Stap 1

PERSOONLIJKE KENNISMAKING & SAMENWERKING

Bij Kuzon zijn wij er trots op u de allerbeste service te bieden. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw droomproject tot leven te brengen en daarom willen wij graag bij u thuis langs komen om uw specifieke wensen en verwachtingen vast te leggen. Onze ervaren specialisten zullen zorgvuldig uw woning inspecteren, alle afmetingen nauwkeurig opnemen en de situatie beoordelen om ervoor te zorgen dat wij u een aangepaste offerte kunnen aanbieden.

Onze gedreven en professionele aanpak garandeert u een snelle en efficiënte dienstverlening. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen na ons bezoek bij u thuis de offerte naar u te versturen, zodat u snel verder kunt met de volgende stap in uw project. Wij zijn ervan overtuigd dat onze persoonlijke benadering en aandacht voor detail de sleutel zijn tot het realiseren van uw dromen. Laat ons samen met u aan de slag gaan en krijg binnenkort uw offerte op maat!

Stap 2
Stap 2

Samenwerken voor Succesvolle Projecten

Bij Kuzon zijn wij vastberaden om u de best mogelijke ervaring te bieden van begin tot eind. Daarom nemen wij een aantal dagen na ons bezoek contact met u op om eventuele vragen en opmerkingen met u door te nemen. Onze gedreven medewerkers zijn altijd bereid om u te helpen en te ondersteunen bij het bespreken van elk aspect van uw project.

Na uw akkoord op de offerte, zullen wij niets aan het toeval overlaten en controleren we alles nog eens samen met u om ervoor te zorgen dat alles in overeenstemming is met uw verwachtingen.

Zodra wij de aanbetaling hebben ontvangen, gaan wij direct aan de slag en bespreken we de montagedatum. Onze ervaren professionals zullen ervoor zorgen dat alles soepel verloopt en u op tijd kunt genieten van het resultaat van uw project.

Stap 3
Stap 3

Perfecte Montage, Elke Keer Weer

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw project soepel te laten verlopen. Daarom nemen wij een paar weken voor de geplande montagedatum contact met u op om u voor te bereiden en te verzekeren dat alles volgens plan verloopt. Onze ervaren en professionele monteurs werken nauw samen met u om ervoor te zorgen dat alles naar uw wensen en verwachtingen verloopt.

Onze monteurs gaan pas naar huis als het kozijn voor die dag is gemonteerd en alles wind- en waterdicht is. Onze focus op kwaliteit en tevreden klanten staat altijd voorop. Laat ons u helpen om het perfecte resultaat te bereiken!

Stap 4
Stap 4

Perfectie Tot in de Details

Bij Kuzon vinden wij het belangrijk dat u tevreden bent met het eindresultaat. Daarom nemen onze monteurs na de afronding van de montage nog even een rondje met u door de woning om alles te inspecteren en eventuele vragen te beantwoorden. Onze monteurs zijn altijd bereid om eventuele kleine aanpassingen te maken om ervoor te zorgen dat alles naar uw volle tevredenheid is.

Wanneer alles naar wens is, kunnen beide partijen de werkbon ondertekenen. Dit is het moment waarop u er zeker van kunt zijn dat u heeft gekozen voor een bedrijf dat streeft naar een perfecte afwerking en tevreden klanten. Kies voor Kuzon en ervaar zelf de zorg en aandacht die wij besteden aan elk project!

Stap 5
Stap 5

Een Perfecte Klus, Altijd

Bij Kuzon streven we ernaar om elke klus tot een perfect einde te brengen. Wij zijn dan ook trots om te kunnen melden dat wij er van uit gaan dat alles vlekkeloos is verlopen en u nu kunt genieten van de prachtige nieuwe kunststof kozijnen die door onze vakkundige monteurs zijn geplaatst. Wij weten zeker dat u met een goed gevoel zult terugkijken op deze mooie ervaring en dat u ons zult aanbevelen bij uw familie, vrienden en buren.

Wij wensen u nog veel woonplezier toe en hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Start vandaag nog met een gratis offerte!

Deze klanten gingen u voor !

Wij leveren alleen maar kwaliteit, dit is wat klanten van ons vinden.

Uitstekend
Gebaseerd op 19 recensies
Larissa Nijenhuis
Larissa Nijenhuis
13/03/2024
Alle kozijnen laten vervangen door kunststof kozijnen via Kuzon. Bij het bespreken van de wensen denkt Kuzon met je mee. Ze leveren vakmanschap. Op elk detail wordt gelet m.b.t. de afwerking. Daarnaast heeft een ander team van Kuzon ook onze zonnepanelen geplaatst. Ook hierbij denkt het team mee om de juiste afwerking te realiseren. Diezelfde dag hebben we nog energie opgeleverd. Al met al zeker aan te raden. Kwaliteit prijsverhouding zijn top!
amir samet
amir samet
17/11/2023
Deze mannen zijn pro!!! Ga zo door 💪
Sara
Sara
16/11/2023
Heel blij met deze prachtige schuifpui met hor! Professioneel vakwerk en een hele klantvriendelijke service. Ze denken mee in wat past bij je huis. Bij ons kwamen ze met een super idee voor de hor. Op de foto is de plissé-hor bijna niet zichtbaar, maar als je hem uitschuift bedekt hij de hele deuropening. Onmisbaar voor in de zomer!
Ayhan Qasimov
Ayhan Qasimov
12/11/2023
Zonnepanelen besteld bij Kuzon, erg snel en vriendelijk !
Annie van Schie van Klinken
Annie van Schie van Klinken
11/11/2023
Heel plezierig en netjes gedaan. Waren ook keurig op tijd en na afloop alles netjes opgeruimd. Volgend jaar de rest. Zeker een aanrader.
Rui Sergio Lopes De Oliveira
Rui Sergio Lopes De Oliveira
11/11/2023
Vanaf het begin dat ik in contact ben geraakt met Kuzon. Heb ik alleen positieve ervaringen. Het zijn hele atente gasten en klantvriendelijk. Maar waar het om gaat is kwaliteit leveren en dat is hen ook gelukt. Het is een jong dynamisch team die keihard werken om een goed resultaat te boeken. Ik ben zeer tevreden en het zijn gezellige gasten.
Charlotte van de L'isle
Charlotte van de L'isle
06/11/2023
Onlangs zonnepanelen laten plaatsen door Kuzon. Dit is vakkundig uitgevoerd door vriendelijk personeel. Zeker een aanrader.
robert van berchum
robert van berchum
05/11/2023
Kundig personeel, die bij ons 12 panelen op een schuin bitumen dak hebben geplaatst. Goede communicatie en snel geplaatst!
Jeanette Renskers
Jeanette Renskers
03/11/2023
Goed advies, denken met je mee en de ramen/deur vakkundig en netjes geplaatst. De mannen waren zeer vriendelijk en deskundig. Nog steeds heel erg blij met de ramen!
Niels T.
Niels T.
01/11/2023
Goed advies en vakkundig installatie van de zonnepanelen!!!

Vraag offerte aan

Vul uw gegevens in en ontvang een prijsopgave. Wij nemen telefonisch contact met u op om al uw wensen te bespreken.

Vraag offerte aan

Vul uw gegevens in en ontvang een prijsopgave. Wij nemen telefonisch contact met u op om al uw wensen te bespreken.

Vraag offerte aan

Vul uw gegevens in en ontvang een prijsopgave. Wij nemen telefonisch contact met u op om al uw wensen te bespreken.

Vraag offerte aan

Vul uw gegevens in en ontvang een prijsopgave. Wij nemen telefonisch contact met u op om al uw wensen te bespreken.

Vraag offerte aan

Vul uw gegevens in en ontvang een prijsopgave. Wij nemen telefonisch contact met u op om al uw wensen te bespreken.