Wij staan klaar voor u!

Van het installeren van kunststof kozijnen tot het leggen van zonnepanelen, Kuzon is gespecialiseerd in duurzame en energie-efficiënte oplossingen. wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Stuur ons een e-mail via info@kuzon.nl of bel ons op +31 (0) 85 060 33 88.

Wij zijn op dit moment bereikbaar

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor al uw vragen.

U hoort binnen 1 werkdag van ons

Duurzaamheid kent geen tijd

Bekijk onze veelgestelde vragen!

Staat uw vraag hier niet bij en wilt u graag meer informatie over onze zonnepanelen of overige diensten neem dan contact met ons op.

Wat zijn zonnepanelen precies?

Zonnepanelen zijn ontworpen om de energie die wordt opgewekt door het licht van de zon, te veranderen in bruikbare elektriciteit. Dit wordt bereikt door het gebruik van speciaal ontworpen componenten die bekend staan als fotovoltaïsche cellen. Deze cellen zijn verantwoordelijk voor het omzetten van de lichtenergie in elektrische energie en het is door dit proces dat zonnepanelen zo effectief zijn in het opwekken van duurzame en schone energie.

Hoe werken zonnepanelen?
Zonnepanelen werken door het opvangen van lichtenergie van de zon door de fotovoltaïsche cellen en het omzetten van deze energie in elektrische energie. Dit proces wordt photovoltaïsche effect genoemd.
Hoeveel elektriciteit kunnen zonnepanelen produceren?
De hoeveelheid elektriciteit die zonnepanelen kunnen produceren is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het zonnepaneel, de locatie, de richting en de hellingshoek van de panelen en het weer. Gemiddeld kunnen zonnepanelen tussen de 100 en 400 watt elektriciteit per uur produceren.
Hoe lang gaan zonnepanelen mee?
De levensduur van zonnepanelen is gemiddeld 25 tot 30 jaar, maar sommige panelen kunnen zelfs nog langer meegaan.
Zijn zonnepanelen duur om te installeren?
De kosten van het installeren van zonnepanelen variëren afhankelijk van de grootte van het systeem en de locatie. Hoewel de aanschafprijs van zonnepanelen nog steeds relatief hoog is, is de terugverdientijd van de investering in zonnepanelen meestal binnen enkele jaren te verdienen door de besparing op energiekosten.
Wat is het verschil tussen een publieke laadpaal en een privé-laadpaal?
Een publieke laadpaal is toegankelijk voor iedereen en is meestal gelegen op openbare plaatsen, zoals parkeerplaatsen, winkelcentra en andere gemeenschappelijke ruimtes. Het doel van publieke laadpalen is om elektrische voertuigen on-the-go op te laden, zodat de eigenaar verder kan rijden zonder beperkt te worden door de beschikbare laadinfrastructuur.

Een privé-laadpaal is een laadpaal die specifiek is geïnstalleerd voor de gebruiker, bijvoorbeeld op een eigen oprit of in een privéparkeerplaats. Dit type laadpaal is alleen toegankelijk voor de eigenaar van het elektrische voertuig en biedt de mogelijkheid om het voertuig op te laden wanneer het thuis of op het werk staat.

In feite zijn er meerdere verschillen tussen publieke en privé-laadpalen, waaronder beschikbaarheid, laadsnelheid, kosten en beveiliging, maar het belangrijkste verschil is de toegankelijkheid en de locatie van de laadpaal.

Start vandaag nog met een gratis offerte!

Vraag offerte aan

Vul uw gegevens in en ontvang een prijsopgave. Wij nemen telefonisch contact met u op om al uw wensen te bespreken.

Deze klanten gingen u voor !

Wij leveren alleen maar kwaliteit, dit is wat klanten van ons vinden.

Uitstekend
Gebaseerd op 19 recensies
Larissa Nijenhuis
Larissa Nijenhuis
13/03/2024
Alle kozijnen laten vervangen door kunststof kozijnen via Kuzon. Bij het bespreken van de wensen denkt Kuzon met je mee. Ze leveren vakmanschap. Op elk detail wordt gelet m.b.t. de afwerking. Daarnaast heeft een ander team van Kuzon ook onze zonnepanelen geplaatst. Ook hierbij denkt het team mee om de juiste afwerking te realiseren. Diezelfde dag hebben we nog energie opgeleverd. Al met al zeker aan te raden. Kwaliteit prijsverhouding zijn top!
amir samet
amir samet
17/11/2023
Deze mannen zijn pro!!! Ga zo door 💪
Sara
Sara
16/11/2023
Heel blij met deze prachtige schuifpui met hor! Professioneel vakwerk en een hele klantvriendelijke service. Ze denken mee in wat past bij je huis. Bij ons kwamen ze met een super idee voor de hor. Op de foto is de plissé-hor bijna niet zichtbaar, maar als je hem uitschuift bedekt hij de hele deuropening. Onmisbaar voor in de zomer!
Ayhan Qasimov
Ayhan Qasimov
12/11/2023
Zonnepanelen besteld bij Kuzon, erg snel en vriendelijk !
Annie van Schie van Klinken
Annie van Schie van Klinken
11/11/2023
Heel plezierig en netjes gedaan. Waren ook keurig op tijd en na afloop alles netjes opgeruimd. Volgend jaar de rest. Zeker een aanrader.
Rui Sergio Lopes De Oliveira
Rui Sergio Lopes De Oliveira
11/11/2023
Vanaf het begin dat ik in contact ben geraakt met Kuzon. Heb ik alleen positieve ervaringen. Het zijn hele atente gasten en klantvriendelijk. Maar waar het om gaat is kwaliteit leveren en dat is hen ook gelukt. Het is een jong dynamisch team die keihard werken om een goed resultaat te boeken. Ik ben zeer tevreden en het zijn gezellige gasten.
Charlotte van de L'isle
Charlotte van de L'isle
06/11/2023
Onlangs zonnepanelen laten plaatsen door Kuzon. Dit is vakkundig uitgevoerd door vriendelijk personeel. Zeker een aanrader.
robert van berchum
robert van berchum
05/11/2023
Kundig personeel, die bij ons 12 panelen op een schuin bitumen dak hebben geplaatst. Goede communicatie en snel geplaatst!
Jeanette Renskers
Jeanette Renskers
03/11/2023
Goed advies, denken met je mee en de ramen/deur vakkundig en netjes geplaatst. De mannen waren zeer vriendelijk en deskundig. Nog steeds heel erg blij met de ramen!
Niels T.
Niels T.
01/11/2023
Goed advies en vakkundig installatie van de zonnepanelen!!!

Vraag offerte aan

Vul uw gegevens in en ontvang een prijsopgave. Wij nemen telefonisch contact met u op om al uw wensen te bespreken.

Vraag offerte aan

Vul uw gegevens in en ontvang een prijsopgave. Wij nemen telefonisch contact met u op om al uw wensen te bespreken.